Popunjeno! 11. i 12.11.2021. Superprodavač 2021. i dodjela nagrada B2B Superprodavač godine

Uživo! Jedanaestu godinu, 11. i 12.11.2021., u organizaciji Poslovnog savjetnika - dva dana, 24 predavača, 24 predavanja! Objavljen program za konferenciju Superprodavač 2021.!

Poslovni savjetnik jedanaestu godinu u Zagrebu, 11. i 12.11.2021. organizira edukativno poslovnu konferenciju i dodjelu godišnjih nagrada B2B Superprodavač za 2021. godinu! Konferencija će se održati uživo, uz propisane epidemiološke mjere-ulaz isključivo uz covid potvrdu koju možete dobiti u ljekarni ili kod vašeg liječnika, a temeljem vašeg preboljenja Covid bolesti, cijepljenja ili važećeg negativanog PCR/antigen testa. Ulaz će biti kontroliran, uz obavezu nošenja maski, te razmak, a sukladno važećim epidemiološkim mjerama. Konferencija će okupiti maksimalno 50 sudionika.

Dvodnevna konferencija edukativno je poslovnog karaktera, namijenjena prodajnom osoblju, članovima uprave za prodaju, direktorima i voditeljima prodaje, prodavačima i trgovcima te svima onima koji žele unaprijediti svoje prodajne vještine.

Predavači su eksperti u prodajnim disciplinama za B2B i B2C prodaju koji sudionicima konferencije prezentiraju novitete u prodajnom sektoru, ali i nadograđuju njihova znanja i tehnike s prijašnjih konferencija.

Program konferencije možete vidjeti ovdje.
Nominacijski listić za nagradu B2B Superprodavač možete preuzeti ovdje.

Predavači su: Mladen Jančić, Marina Kolar, Gordana Kadoić, Igor Herceg, Tanja Pureta, Matej Sakoman, Kamilo Antolović, Marko Bogdan, Anita Lukenda Mlinac, Lucija Paić Gotovac, Asja Lajtman, Zvonko Merkaš, Trpimir Vicković, Branko Pavlović, Siniša Begović, Alen Gojčeta, Danijel Bićanić, Toni Babić, Inga Lalić, Sandro Kraljević, Željko Šundov, Marija Novak Ištok, Željko Zoričić, Goran Šimić.

Poslovni savjetnik dokazani najbolji organizator konferencija i seminara za što je višestruko nagrađivan od strane certificiranih kuća za istraživanje tržišta (Costumer's Friend i Superbrands) i ove godine će sudionicima omogućiti da čuju predavanja 24 vrhunska hrvatska predavača i program od 24 predavanja.

Priuštite si dva dana edukacije i networkinga s kolegama iz prodajnog sektora, upoznajte potencijalne klijente, izbrusite svoje prodajne vještine i usvojite neke nove; naučite upravljati prodajom putem društvenih mreža i koristiti ih u svrhu samo-promocije. Brojni praktični primjeri koje vam pripremaju naši predavači sigurno će rezultirati boljim prodajnim rezultatima. Broj mjesta u dvoranama je ograničen. Konferencija će se održati uživo.

2021. godine za vas predaju:

Znanja, vještine i sposobnosti potrebne u današnjoj prodaji mnogo su traženije nego prije desetak godina. Edukacije su neophodne kako bi osigurale upravo te tražene kompetencije. Koje su to edukacije, kako ih odabrati i provoditi te kako mjeriti njihov uspjeh saznajte na ovogodišnjem Superprodavaču. Govorit ćemo kako učinkovito organizirati edukacije uživo, ali i putem komunikacijskih platformi ili pak putem e-learning sadržaja. 

Asja Lajtman, predavačica na konferenciji Superprodavač 2021.

 

Preko 75% iskustva kupovine donosimo na temelju emocija. Brendiranje je proces u kojem tvrtka ili pojedinac korištenjem raznih taktika nastoji izgraditi prepoznatljivost na tržištu i utisnuti se u um potencijalnih kupaca kao najbolji mogući izbor. Brend je razlog zbog čega kupac bira upravo vas i ono što nudite, iako je na tržištu dostupno na stotine sličnih i jednako dobrih rješenja. Kupci nas ne mogu izabrati ako nismo vidljivi, vrlo jasni u komuniciranju kako im možemo pomoći i ako im ne damo razlog zbog čega bi trebali izabrati nas, a ne naše konkurente. Na ovom predavanju saznat ćete kako i vi možete brendiranjem lakše doprijeti do uma i srca svojih klijenata, privući idealne klijente, stvoriti više povjerenja i povećati prodaju.

Marina Kolar, predavačica na konferenciji Superprodavač 2021.

 

Kompleksna prodaja - kraljevska disciplina u B2B prodaji. Poput šaha, samo što na šahovskoj figuri sa druge strane igra ne 1 već 2,3 a ponekad i 5 igrača. Ovo predavanje će vam pomoći ako ste bavite tenderskom prodajom i prodajom kompleksnih proizvoda i usluga gdje na strani kupca sudjeluje više ljudi, a čitav proces traje 3, 6, 12 ili više mjeseci. Pozor - ovo je predavanje samo za one debelih živaca jer - samo takvi uspjevaju u kompleksnoj prodaji!

Danijel Bićanić, predavač na konferenciji Superprodavač 2021.

 

U mojoj radionici sudionici će osvijestiti kritični značaj optimizma u komunikaciji s kupcima u vremenu opterećenom specifičnim izazovima. Riječ je o komunikaciji u tzv.novoj normali.  Kroz  vježbe će biti govora o učenju optimizma te pripremi  članova prodajnih timova za rad s (ovom situacijom), promijenjenim kupcima. U granicama raspoloživog vremena podsjetiti ćemo se na alate za optimističan stil komunikacije te vježbanjem optimizma naći načine za stjecanje i zadržavanje pozitivnog stava i optimizma, koji nam upravo sada najviše treba (i) u komunikaciji s kupcima i klijentima uopće.

Marija Novak Ištok, predavačica na konferenciji Superprodavač 2021.

 

Istovremeno s odvijanjem prodajne komunikacije, u glavi kupca i u glavi prodavača, odvijaju se intenzivni kognitivni procesi koji u svojoj interakciji dovode do zaključivanja ili propasti prodajne inicijative. Stavovi, stilovi donošenja odluka, kognitivne pristranosti, heuristici, osobine ličnosti, sve su to varijable koje snažno oblikuju ponašanje kako prodavača, tako i kupaca. Dok su neki od ovih čimbenika zadani i vremenski stabilni, na mnoge druge je moguće utjecati. Pomnim izborom znanstveno utemeljenih pristupa, moguće je utjecati na uspješnost u prodaji kroz oblikovanje različitih bihevioralnih varijabli te kroz korištenje stabilnih osobinskih i kognitivnih faktora. Pomno planiranje, pametne intervencije i mjerenje efekata, put su kojim postižemo ove ciljeve.

Alen Gojčeta, predavač na konferenciji Superprodavač 2021.

 

Prodaja je psihološki intenzivan proces kod kojega prodavač prepoznaje kontekst prodajne situacije, prilagođava vlastitu komunikaciju tom kontekstu te savladava vlastite prijepore, prije no što će započeti proces uvjeravanja. S jedne strane, osoba prodavača je specifična s aspekta osobinskih čimbenika, dok se, s druge strane, čak 39% varijabilnosti u prodajnim rezultatima može pripisati upravo karakteristikama prodavača, nasuprot svim ostalim faktorima poput značajki proizvoda, tržišta ili kupčevog raspoloženja. U ovom predavanju ćemo vam nastojati opisati super prodavača. Oni zaista postoje, razlikuju se od običnih prodavača-smrtnika po svojim osobinama i stavovima te po tome što za sobom ostavljaju jasan trag. Trag novca.

Alen Gojčeta, predavač na konferenciji Superprodavač 2021.

 

Digitalizacija je transformirala današnji proces prodaje. Ponuda na brzorastućem tržištu sve je veća, prodajna konkurencija raste, a kupac ima sve veću mogućnost izbora - zbog čega postaje nužno što brže i što efikasnije odgovoriti na njegove potrebe. Zato većina organizacija svoju pažnju posvećuje digitalizaciji procesa prodaje. Međutim, sigurno poznajete organizacije koje su tehnološki vrlo napredne, ali željeni rezultat ipak izostaje ili pak one koji su manje tehnološki snažne, a ipak postižu vrhunske rezultate. Pokazalo se da pristup kupcu, osim na  digitalnoj ekonomiji, treba biti temeljen i na ekonomiji ljubavi. Ako vas zanima što je to ekonomija ljubavi, kakav je njen utjecaj na kupce i koja od ekonomija (digitalna ili ekonomija ljubavi) pretežno prevagne u korist uspješne prodaje, ovo predavanje je upravo za vas. 

Tanja Pureta, predavačica na konferenciji Superprodavač 2021.

 

Vjerojatno ste se naslušali niza površnih savjeta, često prezentiranih bez jasnog znanstvenog temelja, o tome što je presudno za uspješnu prodaju, poput „poker lica“, pristupa kupcu iz pozicije moći i sl.  Razlog tome je što su prodavači uvijek „gladni“ informacija o tome kako postići veću uspješnost u prodaji, što mnoge inspirira da im ih daju, bez da su ih potkrijepili adekvatnim dokazima i objašnjenjima zašto bi trebale funkcionirati. Srećom, psihologija, kao znanost o ljudima i međuljudskom odnosima, je došla do spoznaje  da su za uspjeh u prodaji dovoljna samo 3 faktora. Ako vas zanima što o prodaji kaže suvremena psihološka znanost i koju su to ključne karakteristike svakog uspješnog prodavača, ovo predavanje je upravo za vas.

Lucija Paić Gotovac, predavačica na konferenciji Superprodavač 2021.

 

Zašto tehnologije virtualne stvarnosti (VR) imaju potencijal promijeniti pravila igre u prodaji, kako pomoću VR-a unaprijediti prezentaciju proizvoda i usluga (B2B), kako VR uklanja potrebu za epidemiološki rizičnim ljudskim kontaktom, kako pomoću VR-a prezentirati proizvode, kako pomoću VR-a prezentirati usluge, praktična prezentacija VR tehnologija

Željko Zoričić, predavač na konferenciji Superprodavač 2021.

 

Kod većine poduzeća, vrijeme krize i neizvjesnosti donijelo je loše pokazatelje likvidnosti i nepostojanje neto radnog kapitala. Jedan od bitnih uvjeta uspješnog poslovanja poduzeća je redovito praćenje i dobro poznavanje koji proizvodi su najrentabilniji a koji dio asortimana se može napustiti jer nepovoljno utječe na ukupnu rentabilnost. U poslovanju poduzeća uobičajeno je da mali broj proizvoda čini velik dio prodaje a detektiranje tog omjera od osnovne je važnosti za bilo kakvo planiranje prodaje. Mali kupci malo kupuju pa na njima ne zarađujemo mnogo. S druge strane, najveći kupci po prihodima nas najčešće skupo koštaju kroz ulaganja u takve kupce u vidu rabata, gratisa, nagrada, odgoda plaćanja i sl., te uzimaju znatan dio zarade. Iz tog razloga je nužno da poduzeće redovito analizira profitabilnost po svakom pojedinom kupcu, uzimajući u obzir sve postojeće troškove.

Anita Lukenda Mlinac, predavačica na konferenciji Superprodavač 2021.

 

Prodaja nekome tko aktivno traži vaš proizvod ili uslugu i nije neka komplicirana znanost ni umjetnost: pokažete vrijednost koju klijent dobiva, smanjite rizike kojima se izlaže i eto: prodaja je tu. No kako prodati onima koji su zadovoljni trenutnim stanjem? Kako se staviti na radar onih koji rade s konkurentskim dobavljačem ili još bolje onih upće ne koriste sve ljepote i divote o kojima hvalospjeve pjevaju vaši marketinški materijali? Takvi klijenti, koji su nam obično van dohvata, su ujedno i najveće tržište. Takve klijente ne napada ni konkurencija jer zna da je jako teško pomaknuti nekoga na način da počne svijet gledati iz druge perspektive. Ili nije? Ako vas zanima kako se boriti protiv najvećeg konkurenta kojeg zovemo status quo – pridružite nam se! Ili nemojte i radite samo ono što ste i dosad radili!

Toni Babić, predavač na konferenciji Superprodavač 2021.

 

Polaznici predavanja „B2B prodajna prezentacija – zašto baš mi?“ će se upoznati sa dinamikom i strukturom vrhunske prodajne prezentacije, retorikom koja se koristi u B2B prodaji kao i mogućim modelima argumentiranja.  Također će saznati što je to „POP“ prezentacijski model, što je to „Attention SPAN“ kupca, te kako započeti, voditi i efektivno završiti B2B prodajnu prezentaciju. Ukoliko kao profesionalac u prodaji želite unaprijediti svoju postojeću prodajnu prezentaciju ovo je sigurno predavanje za vas.

Mladen Jančić, predavač na konferenciji Superprodavač 2021.

 

Znamo da kupci kupuju zbog svojih razloga, a ne vaših. Imaju različite potrebe, želje, iskustva, vrijednosti. Po karakteristikama, očekivanjima i potrebama podijelili smo ih na 4 tipa kupaca. Na radionici ćemo saznati kako ih prepoznati po ponašanju i riječima koje koriste u svojoj komunikaciji i koja vi pitanja trebate postavljati da biste točno odredili tip kupca. Kad prepoznate koji je tip kupca pred vama sa sigurnošću ćete nadići njihova očekivanja, oduševiti ih te pretvoriti u zadovoljne kupce koji vam se uvijek vraćaju.

Inga Lalić, predavačica na konferenciji Superprodavač 2021.

 

Prodajni timovi budućnosti fokusirati će se na nove poslove i kreiranje vrijednosti za kupca, digitalizacija u prodajnom poslu pobrinuti će se za sve preostalo. Prodaja koja se fokusira samo na proizvodu je „mrtva“, prodaja rješenja polako „umire“, a web prodaja raste. Po prvi puta dosada kupac je gotovo jednako informiran o Vašoj ponudi kao i Vi sami ili Vaša prodajna ekipa. Zbog svega toga prodaja postaje sve zahtjevnija. Vrijeme je za promjene, a mi se pitamo da li su Vaše prodajne organizacije spremne za novu prodajnu paradigmu – prodaju vrijednosti ili Value Based Selling. Prodaja vrijednosti znači da prodajna organizacija mora implementirati nove načine rada s kupcima, usvojiti nove kompetencije, mijenjati prodajne procese i načine rada s kupcima, te općenito, upravljane prodajom. Ako kupac ne nalazi vrijednost u tome da se nađe s Vama kao prodavačima, prije ili kasnije taj dio procesa preuzeti će digitalni sustavi ili će taj dio procesa preuzeti Vaši konkurenti. Uspjeh u B2B prodaji 2025 zavisit će o sposobnosti prodavača da budu više konzultanti koji su sposobni prezentirati vrijednosti koje njihovi proizvodi ili usluge donose kupcima, o tome koliko poznaju područje poslovanja svog kupca, u smislu da im donesu vrijednosti koje će im pomoći u njihovu poslovanju. Sposobnost da budemo što bliže kupcu i svim važnim osobama kod kupca bit će od iznimne važnosti. Osnovni cilj prodavača budućnosti bit će da učini svog kupca što uspješnijim. 2025. godina se čini još dosta daleko, no svaka promjena traži vrijeme i težak rad.. Ako stvarno želite uspjeti, investirajte vrijeme za ovo predavanje i zajedno popričajmo o promjenama oko nas i budućim rješenjima, smjerovima rada, novim kompetencijama, procesima i izazovima. Promjene oko nas nikada nisu dolazile ovako brzo, no i nikada više neće biti ovako spore.

Željko Šundov, predavač na konferenciji Superprodavač 2021.

 

Organizacije se ne mijenjaju – mijenjaju se ljudi. Da biste promijenili rezultate u prodaji, potrebno da kao član prodajnog tima promijenite svoj način rada i postizanja rezultata. Ukoliko se tijekom ove godine još niste suočili s novim načinom rada, niti naučili kako koristiti nove metode i prodajne alate 21. stoljeća, rezultati poslovanja će uvelike trpjeti. Unutar sustava vođenja bilo kojeg tima, a tako i prodajnog, postoji posebna grana ili disciplina koja se naziva CHANGE MANAGEMENT, a odnosi se na pripremu i prilagodbu tima na promjene koje su potrebne za ostvarenje uspješnih prodajnih rezultata.

Imate li kao prodajni stručnjak pravu strategiju, taktiku i vještine koje su Vam potrebne da osvojite sve zahtjevnije kupce?

  • Imate osjećaj da trošite vrijeme s kupcima koji na kraju odu kod konkurencije?
  • Osjećate često ucjenjivanje ponudom od konkurencije?
  • Nakon napornog sastanka klijent Vam se nikada ne javi?
  • Imate neispunjen kalendar prodajnih aktivnosti?
  • Čini Vam se da prodajni ciklus predugo traje?
  • Prečesto slušate izgovore poput: “Čujemo se” ili “Pošaljite nam ponudu”?

Imate li bilo koji od ovih simptoma, vrijeme je da saznate ŠTO MORATE MIJENJATI da biste ostvarili uspjeh u prodaji!

Gordana Kadoić, predavačica na konferenciji Superprodavač 2021.

 

U užurbanom svijetu više od 65 % poslovnih ljudi, muku muče s organizacijom  prehrambenih navika tijekom dana, posebice kako na pravilan način strukturirati unos hrane tijekom dana u ponekad vrlo čestom i stresnom poslovnom rasporedu. Ono što bi trebao biti normalan i uravnotežen obrok tijekom dana, često završi nekim slabim ili nikakvim unosom nečega što se naziva hrana, iako to ona nije. Dosta poslovnih ljudi tijekom dana uz ubrzan tempo često kavu i neki pekarski proizvod poistovjete s terminom doručak ili međuobrok, iako je on daleko od toga, koji osobu samo još više unazade, jer osoba sa svim poslovnim obvezama totalno izubi energiju i fokus i daleko prije kraja radnog vremena što može uzrokovati i donošenje krivih poslovnih odluka ili neki drugi negativni utjecaj na vašu radnu okolinu. Dugoročno to može biti posljedica koja će se reflektirati na učinkovitost posla, ali ono još bitnije, vlastitog zdravlja. Stoga vrlo bitna komponenta u poslovnom svijetu jest da osoba koja vodi posao, tvrtku, ljude te sve svoje poslovne vještine ulaže u što bolju poslovnu produktivnost, mora biti svjesna da istu energiju i fokus također mora pridodati i svojim prehrambenim navikama te vlastitom zdravlju, jer kada se podvuče crta na kraju dana, ako nemamo zdravlje i energiju, a imamo novac, opet ćemo uložiti taj novac za povrat zdravlja, stoga zašto nebismo reagirali preventivno i svoje poslovne vještine, znanje i discipliniranost kopirali i na privatanu stranu za što kvalitetniji i zadovoljniji život.

Marko Bogdan, predavač na konferenciji Superprodavač 2021.

 

Brojne analize i istraživanja potvrđuju kako je u odnosima među ljudima, uključivo i prodaja licem u lice, dominantna neverbalna sastavnica komunikacije, dakle vizulano. VizuLna percepcija u ukupnosti doživljaja svijeta pa i prodavača prelazi i 90% ukupne percepcije svih poruka iz okruženja. Ono što dominira i odnosima-prodajom, u kontekstu uspostavljanja samih odnosa, je percepcija i doživljaju kupca koji se oslanja na ono što vidi, na temelju čega stvara misli i emocije i procesira donošenje odluke o kupnji. Kaže se da vizualno kao način percepcije svijeta daje 80.000 puta više poruka od auditivnog.

Iz navedenog se može zaključiti kako je vizualnost, a posljedišno i emocije kupca u procesu donošenja kupovne odluke, ono što igra odlučujuću ulogu u upravljanju prodajnim procesom; stoga je skup neverbalnih tehnika izuzetno važan za uspješan prodajni nastup i ukupne prodajne efikasnosti.

Ovom temom želi se naglasiti te dati argumentacija za čitav niz tih neverbalnih prodajnih tehnika (alata) kako bi se njihovim češćim i pravilnijim korištenjem ostvario snažniji utjecaj (persuazija)  na kupca te time prodaja olakšala i ubrzala, osobito na poslovnom tržištu. Govor tijela, komunikacijske zone, rad ruku, DPP metoda, komuniakcijka aberacija, kupovni signali, rad zjenica...a napose kontekst „novog normalnog“, samo su neki od alata i tehnika koji će se obraditi kroz ovu vrlo značajnu temu. 

Kamilo Antolović, predavač na konferenciji Superprodavač 2021.

 

Uspješno vođenje online prodaje prvenstveno zahtjeva razumijevanje što online prodaja zapravo jest, te da ona nije sinonim za web shop. Radi se o multidisciplinarnom prodajnom, marketinškom, analitičkom i tehnološkom kanalu koji zahtjeva konstantno praćenje raznih parametara iz višestrukih izvora, njihovu ispravnu interpretaciju i pravovremenu primjenu. U moru informacija, fokusirat ćemo se na ključne elemente kojih moramo biti svjesni želimo li uspjeti u online okruženju.

Siniša Begović, predavač na konferenciji Superprodavač 2021.

 

Zeleni plan i digitalizacija  razvojni su prioriteti čovječanstva koje Covid 19 neće zakočiti, jedini trenutak kojim uistinu možemo mijenjati svijet jest ovaj sadašnji, treba biti realan ali i iskoristiti prilike. Prilagodba promjenama ključan je korak prema izlasku iz krize, ona je šansa, bez nje bi sve promjene tekle sporo i bile neizvjesne. Na ovom predavanju govorit ću o korona utjecaju na ponašanje kupaca i potrošača, novim zadaćama superprodavača, ponovnoj izgradnji tj. drugoj šansi za stvaranje bolje budućnosti. Gdje je prodaja u novim uvjetima i novom okruženju, gdje je superprodavač, koja je njegova zadaća u olujnom vremenu i kako naći odgovor na pitanje-kako ZAUVIJEK uspješno prodavati?

Branko Pavlović, predavač na konferenciji Superprodavač 2021.

 

Svatko od nas ima barem jednog kupca ili klijenta na čiju mu se pomisao „diže kosa na glavi“. Teških kupaca ima posvuda - oni koji uvijek misle da su u pravu, oni kojima je sve što im ponudimo preskupo, oni koji su kronično neodlučni, otvoreno neugodni i agresivni, njurgala kojima ništa ne valja, oni s kojima se nikad ne možemo dogovoriti i sl. Kako da nam se više ne diže kosa na glavi te kako ostvariti prodajnu suradnju u komunikaciji s njima saznat ćete na ovom predavanju.

Sandro Kraljević, predavač na konferenciji Superprodavač 2021.

 

Kakva je jednadžba zdravog prodajnog tima?  Koja ponašanja u organizaciji najviše utječu na "krvnu sliku" tima? Koje osobine pojedinaca utječu na uspješnost prodajnog tima? Mi ta ponašanja nazivamo "korelati" uspješnosti. Krvna slika svakog prodajnog tima može se izmjeriti upitnicima koji mjere razne aspekte timske dinamike. Možemo ispitati elemente angažiranosti 1- snagu. 2- entuzijazam 3 -flow kako bi vidjeli koliko je naš tim "zdrav". Također možemo ispitati i elemente "burnouta"  1- cinizam, 2 - emocionalna iscrpljenost i 3 - neostvarenje rezultata. No što je to što će odrediti da je netko kandidat za burnout? Koji su pozadinski elementi koji utječu na dugoročnu uspješnost prodajnog tima kao i na rezultate? U ovom predavanju proći ćemo i elemente osobnosti i karaktera koji mogu stvarati veću ili nižu angažiranost kao i vanjske čimbenike koji mogu stvoriti ne zdravu organizaciju. 

Matej Sakoman, predavač na konferenciji Superprodavač 2021.

 

Postoje važne karakteristike bitne za razvoj socijalnih poduzeća za radnu integraciju, primjerice postojanje specifičnih oblika financiranja i prodaje proizvoda, određenog zakonodavno-institucionalnim okvirom. Pitanja poput nedostatne promocije, osvještavanja i neadekvatnih vještina utječu da socijalna poduzeća za radnu integraciju u postsocijalističkim europskim državama karakterizira zakašnjeli razvoj. U Hrvatskoj je to posebno istaknuto. Socijalna poduzeća za radnu integraciju u Hrvatskoj još uvijek tendiraju biti malobrojna i zapošljavati malen broj zaposlenika. Prepreke koje ometaju sudjelovanje osoba s invaliditetom na tržištu rada su višestruke, složene i rijetko povezane s jednim područjem života. Cilj ovog predavanja je prikazati izazove s kojima se suočavaju socijalna poduzeća koja zapošljavaju osobe s invaliditetom prilikom prodaje svojih proizvoda, te istražiti i pregledno izložiti sve pogodnosti za pravne subjekte koji poslovno surađuju s zaštitnim i integrativnim radionicama, te pregledno izložiti sve specifičnosti  u prodaji takvih proizvoda.

Zvonko Merkaš, predavač na konferenciji Superprodavač 2021.

 

Cijena jedne kotizacije za oba dana iznosi 1.880,00 kn + 25% PDV, a popuste odobravamo za veći broj polaznika!

Zahvaljujemo cijenjenim partnerima Heraklea, te medijskim partnerima Posao.hr, eIstra, Suvremena.hr, She.hr,  Računovodstvo i porezi u praksi (RiPup), ICT Business, eKvarner, Edukacija.hr, Udruga.hr, JaTrgovac, Profitiraj.hr, Proago, Jabuka TV i Ilirija d.d.

Više informacija možete dobiti na tel. 01/49 21 742 i 01/49 21 737.

Prijaviti se možete na navednim brojevima telefona ili svoju prijavu pošaljite na e-mail info@poslovni-savjetnik.com

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox