SAD otvara svoje granice 8. studenoga – Air France će ove zime obavljati do 122 leta tjedno na 11 odredišta u SAD-u

Od ponedjeljka, 8. studenog 2021., cijepljeni međunarodni putnici, uključujući europske građane, ponovno će moći putovati u Sjedinjene Američke Države.


Najava odluke o ukidanju ograničenja putovanja koja su na snazi ​​više od 18 mjeseci dovela je do značajnog povećanja rezervacija u Air Franceu, posebno na linijama za New York, Miami i Los Angeles, za putovanja u studenom i tijekom razdoblja božićnih praznika.

Kako bi podržao nastavak prometa na transatlantskim linijama, Air France će postupno povećavati svoj kapacitet tijekom zimske sezone. Od sada do kraja ožujka 2022., tvrtka se planira vratiti na kapacitet koji odgovara oko 90% kapaciteta iz 2019., u usporedbi s 50% ljetnog kapaciteta 2021.

To će podrazumijevati dodavanje frekvencija određenim odredištima, uključujući New York (od 3 do 5 dnevnih letova), Miami (od 7 do 12 tjednih letova) ili Los Angeles (od 12 do 17 tjednih letova). Tijekom tog razdoblja, Air France će također nastaviti letjeti na relaciji Pariz-Charles de Gaulle do Seattlea, nakon obustave usluge od početka krize Covida (3 leta tjedno od 6. prosinca), nastavit će svoju uobičajenu liniju Pariz-Papeete, preko Los Angelesa (3 tjednog leta između Los Angelesa i Papeetea od 11. studenog 2021.) i inaugurirati novu rutu između Pointe-à-Pitre i New Yorka JFK (2 leta tjedno od 24. studenog 2021.).

Ove zime, Air France će letjeti na 11 odredišta u Sjedinjenim Državama – New York-JFK – najveća međunarodna postaja avioprijevoznika, Boston, Washington DC, Detroit, Atlanta, Chicago, Miami, Houston, Seattle, San Francisco i Los Angeles, uz povećanje do 122 tjednog leta.

Dani, rasporedi i cijene karata dostupni na airfrance.com Ovaj raspored letova podložan je promjenama u skladu s ograničenjima putovanja.

Prije putovanja, Air France poziva svoje klijente da provjere ograničenja putovanja i potrebne dokumente po dolasku na odredište. Za više informacija idite na airfrance.traveldoc.aero. PS/SM

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox