Glumica priča najromantičniji jezik na svijetu

U Jezičnom centru Berlitz održana je Francuska večer, namijenjena svim zaljubljenicima u “najromantičniji jezik na svijetu”

U Jezičnom centru Berlitz održano je posebno događanje: Francuska večer, namijenjena svim zaljubljenicima u „najromantičniji jezik na svijetu“.
Pod motom „Voulez-vous parler francais?“ okupljene su u ime Berlitza pozdravile Ankice Kultle Beljan, Pilra Cabral Majerović I Bernardine Pek Jukić te predstavile jedinstveno efikasnu Berlitz metodu svima koji su zainteresirani za učenje francuskog ali i drugih stranih jezika, koliko je trenutno u ponudi Berlitza.
Opušteno druženje imalo je poseban francuski šarm: glumica i pjevačica Mila Elegović bila je posebna gošća koja je okupljenima ispričala zašto se odlučila na obnavljanje znanja francuskog iz srednje škole i boravka u Francuskoj. Berlitzovi instruktori Irene I Rodolphe, izvorni govornici francuskog jezika, tom su prilikom provjerili Milino vladanje „jezikom ljubavi“ i zaključili da je svestrana Mila već spremna za neki od viših stupnjeva tečaja! Druženje se nastavilo uz mini-izložbu mladog fotografa Juliena Duvala koji odnedavno živi u Hrvatskoj: njegove fotografije Pariza, Lyona i Normandije hvalilo se uz francuske delicije Miss Delice, čija je vlasnica Marija Gudelj završila prestižnu slastičarsku školu École de boulangerie et de pâtisserie u Parizu. Buduće polaznike Berlitzovih tečaja posebno je razveselila posebna valentinovska ponuda 2 za 1: za sve koji su 15.-17.2. došli u paru, za cijenu jednog tečaja idu oboje. Mila je izvukla i sretnu dobitnicu 60 min francuskog individualno Berlitz metodom.
Svi zainteresirani odmah su s instruktorima mogli doznati koji stupanj učenja bi odgovarao baš njima a tu je priliku iskoristila i popularna TV voditeljica Ana Radišić koju upravo francuski jezik posebno privlači. Da bi sve bilo u pravom francuskom štihu pobrinula se i istarska vinarija Domaine Koquelicot koja je okupljene počastila vrsnim pjenušcem i bijelim vinima, rađenim po, naravno, francuskoj recepturi – comme il faut.
CARICE PREPORUČUJU…Više informacija o učenju stranih jezika po Berlitz metodi na www.berlitz.hr i na blogu blog.berlitz.hr (PS/SŠ)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox