10. Business cafe: Kako izgraditi posao na tradiciji i modernim trendovima

06/09/2012

U četvrtak 6. rujna u Vertigo baru Hotela Antunović od 18 do 21 h, održat će se 10. Business cafe s temom - STARO/NOVO – Kako izgraditi posao na tradiciji i modernim trendovima.

Gosti uspješni poduzetnici su Sanja Opačak, vlasnica tvrtke Paprenjak i Tomislav Car, suvlasnik i direktor tvrtke Infinum koja se bavi izradom web i mobilnih aplikacija. Nakon što oni sa stotinjak malih poduzetnika u publici podijele svoja iskustva na putu do uspjeha, prof. dr.sc. Saša Petar govorit će o najnovijim trendovima u poslovanju te koje nas promjene čekaju s 1.7. 2013. s ulaskom u EU.

Potom slijedi neformalno druženje uz nagrade sponzora polaznicima - 3 kotizacije za seminar Sam svoj gazda, 1 sat coachinga za poslovno pregovaranje sa Sašom Petrom, snimanje poslovnog portreta s fotografom Božidarom Babićem, ručak za dvije osobe u Vegehopu, poklon bon u frizerskim salonima Urban te paket održavanja groba koji poklanja tvrtka Čuvar sjećanja. (ps/jk)

Business cafe predstavlja organizirana druženja malih poduzetnika i onih koji to žele postati s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava i ohrabrivanja na pokretanje vlastitog posla. Održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta, medijskim pokroviteljstvom Poslovnog savjetnika i sponzorstvom Volksbanke.  

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox