Oglašavanje

Digitalna revolucija te konvergencija tehnologije i marketinga u zadnjih petnaestak godina intenzivno su promijenile poslovni i marketinški svijet. No, kreativnost je i dalje ostala  esencijalnom sastavnicom industrije oglašavanja u kojoj kao rezultat stvaralačkog rada nastaju vlastita autorska djela, ali se koriste i djela drugih, pri čemu je nužno regulirati prava korištenja.

Usklađivanje zakonskih propisa i Kodeksa strukovnih udruženja možemo u najmanju ruku zvati izazovom. To uobičajeno kontroverzno područje i u Hrvatskom oglašavanju, napokon je obrađeno u cijelosti te na suvremen i praktičan način prikazano u ovoj publikaciji.

Online marketinški pionir Gary Vaynerchuk 33-godišnji je poduzetnik kojega je osobnost poslovnog guru-a kao i „čovjeka od vina“ učinila popularnim i u javnosti poznatim kao "Social Media Sommelier." Samouki vinski stručnjak, unio je revoluciju u vinsku industriju sa svojim blogom Wine Library TV i pri tome povećao prihod obiteljske vinarije sa $4 miliona na $60 miliona u pet godina!

 

Ova knjiga, jednog od najpoznatijih autora o ovoj tematici, najopsežniji je tekst o Google AdWords kontekstualnom oglašavanju. Prednost ove vrste oglašavanja je mogućnost postavljanja oglasne kampanje za svega nekoliko minuta i za vrlo mali novčani iznos, počevši već od nekoliko desetaka kuna. No rezultati mogu izostati kod onih oglašivača koji ne poznaju princip rada Google AdWords sustava.

Newsletter

Hosted by Mydataknox