Žuja i hrvatska nogometna reprezentacija potpisali novi petogodišnji ugovor o suradnji

09/11/2022

Predstavnici Zagrebačke pivovare i Hrvatskog nogometnog saveza danas su potpisali novi ugovor o sponzorstvu kojim su i službeno potvrdili nastavak partnerstva koje traje od 1998. godine.


Ožujsko pivo tako će ponovno biti uz hrvatsku nogometnu reprezentaciju i na FIFA Svjetskom prvenstvu koje počinje 20. studenog u Katru. Ugovor o produljenju već 25 godina duge suradnje potpisali su Miroslav Holjevac, predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare te Marijan Kustić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza.

Ovo je velika i značajna godina za našu kompaniju u kojoj Zagrebačka pivovara i Ožujsko pivo slave 130 godina postojanja. Osim što smo predstavili značajne investicije i organizirali brojne aktivnosti, sretni smo i ponosni zbog nastavka partnerstva omiljenog hrvatskog piva i hrvatske nogometne reprezentacije. Ovaj je korak logičan nastavak suradnje koja traje već četvrt stoljeća te ovo partnerstvo čini najdugovječnijim sportskim partnerstvom na ovom području. Radujemo se svemu što predstoji te u Katar šaljemo puno dobrih želja i vjere u naše igrače, rekao je Miroslav Holjevac, predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare.

S time se složio i predsjednik HNS-a Marijan Kustić koji je potvrdio kako je Žuja pokazala pravi nogometni duh: Raduje me što smo prije odlaska na Svjetsko prvenstvo dogovorili nastavak suradnje s našim najdugovječnijim partnerom, Zagrebačkom pivovarom. Ožujsko pivo je zaista iznimno vjeran, predan i aktivan partner ne samo Hrvatskog nogometnog saveza i naše reprezentacije već cjelokupnog hrvatskog nogometa. Zahvaljujem predsjedniku Holjevcu i rukovodstvu Pivovare što prepoznaju veliku vrijednost naše reprezentacije te što svojim ulaganjima i aktivnostima iz godine u godinu pomažu razvoju hrvatskog nogometa.

Osim službenog potpisivanja ugovora o nastavku suradnje, na konferenciji za medije su predstavljene i ovogodišnje aktivnosti Ožujskog piva uoči i tijekom prvenstva. Žuja je dobila novo ruho, a krasit će je nova četiri igrača Vatrenih – Ivan Perišić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović i Andrej Kramarić. Krovnu poruku kampanje „Ostavi srce za Hrvatsku“ prepoznat će svaki navijač, a ona se šalje i kroz TV spot u kojoj će nogometno slavlje kao i uvijek predvoditi Žujini Rene Bitorajac, Goran Bogdan i Goran Navojec uz odabrane zvijezde hrvatske nogometne vrste.

Mi smo, to je već poznato, vrlo emotivni navijači i dok naši reprezentativci ostavljaju srce na terenu mi ga za Hrvatsku ostavljamo gdje god treba: u našim domovima, na stadionima, u kafićima, na trgovima…Tako ćemo i ove godine TV spotom motivirati naše navijače i bodriti naše igrače, a posebno smo sretni smo i ponosni što će naša Žuja dobiti i novo lice. Zbog najvatrenijih navijača na svijetu ove godine predstavljamo i našu digitalnu kampanju “Malo jači navijači”. Žuja je nogomet, nogomet je Žuja, jedno bez drugog ne ide, tako da jedva čekamo da nogometna euforija počne, otkrila je Ana Štebih Pinjuh, direktorica marketinga Zagrebačke pivovare.

Konferenciji za medije prisustvovao je i izbornik hrvatske reprezentacije, Zlatko Dalić koji je tom prilikom predstavio finalan popis igrača koji putuju u Katar te potvrdio važnost Žujine podrške reprezentaciji: Prije četiri i pol godine na istom smo mjestu, u Pivani Zagrebačke pivovare, objavili popis za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, što budi uspomene na onu čarobnu priču koja je okončana osvajanjem svjetskog srebra. Odajem priznanje Ožujskom pivu koje je vjeran i važan partner hrvatskog nogometa dugi niz godina te se nadam da će naši navijači i ove godine imati puno razloga za slavlje uz Žuju. U ime stručnog stožera, mogu najaviti ćemo učiniti sve kako bi reprezentacija u Kataru još jednom osvjetlala obraz cijele domovine.

Hrvatska nogometna reprezentacija svoju prvu utakmicu igra 23. studenog protiv Maroka, a u skupini F još će se susresti s reprezentacijama Kanade i Belgije. Utakmica s Kanadom na rasporedu je 27. studenog, dok će Vatreni s Belgijom snage odmjeriti 1. prosinca. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox