Novi poslovni časopis - UDRUGA.HR

Hrvatsko tržište bogatije je za novi poslovni časopis pod nazivom "Udruga.hr". Časopis je prvenstveno namijenjen predsjednicima udruga i ostalim odgovornim osobama u udrugama. Izdavač je tvrtka Centar za management i savjetovanje, koja je članica medijske grupe Business Media Group (www.business-media-group.com).

Pretplatiti se možete na linku : http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-casopisa-udrugahr

Nakon nekoliko naših poslovnih medija od kojih neki redovno izlaze gotovo pa dvanaest godina, odlučili smo se na pokretanje još jednog. Smatramo kako na tržištu nedostaje kvalitetan časopis koji se bavi konkretnim izazovima bitnim isključivo predsjednicima udruga i ostalim odgovornim osobama u udrugama. Promotivni broj distribuiran je na sve registrirane udruge u Hrvatskoj. Sveukupna naklada promotivnog broja iznosi oko 50.000 primjeraka – rekla je Sandra Mihelčić, predsjednica uprave tvrtke izdavača.

Broj udruga kontinuirano raste, prošle godine u prosjeku se svaki dan registriralo po trinaest novih. Okupili smo vrhunski autorski tim koji će osam puta godišnje putem tiskanog izdanja pomagati predsjednicima udruga u njihovom radu. Udruge, tj. odgovorne osobe u njima često imaju potrebu za raznim stručnim informacijama primjerice iz područja pravne i porezne tematike, savjeti vezani uz rukovođenje itd. Nepoznavanje propisa koji se odnose na rad udruga ne oslobađaju udrugu i odgovorne osobe u njima od mogućnosti novčanih kazni. Na  temelju toga koncipirali smo časopis Udruga.hr koji je edukativan, savjetodavan i upotrebljiv u radu udruga, ali na način da su obrađene jednostavno i razumljivo svakom predsjedniku/ici udruge ili odgovornoj osobi. Uz tiskano izdanje organizirat ćemo i edukativne seminare, te konferencije za predsjednike/ice udruga, pojasnio je Igor Milinović, glavni urednik časopisa Udruga.hr

Pretplatiti se možete na broju telefona 01 49 21 742 i 01 49 21 737 ili kod kolegice Lidije Prskalo u službi pretplate (prskalo.ripup.hr). Svaki pretplatnik na tiskano izdanje ima pravo i na besplatne konzultacije telefonom iz područja rada udruga (računovodstvo, porezi, pravo) i to utorkom i četvrtkom od 8.30 do 13 sati putem posebne telefonske linije samo za Udruga.hr pretplatnike. Idući broj izlazi krajem siječnja 2014. u kojem ćemo javno objaviti broj telefona za korištenje konzalting usluga. Udruga.hr izlazit će isključivo u tiskanom obliku 8 puta godišnje, prosječno svakih mjesec i pol dana. Portal www.udruga.hr informativnog je tipa na kojem ćemo objavljivati aktivnosti vezane uz najavu seminara, konferencija, najave tema o kojima ćemo pisati te se na njemu neće nalaziti tekstovi iz tiskanog izdanja.

Pretplatiti se možete na linku : http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-casopisa-udrugahr

Cijeli promotivni broj časopisa Udruga.hr možete besplatno pogledati na

http://www.poslovni-savjetnik.com/akademija/Udruga.hr.pdf

PS/LP

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox