Stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju: Upravljačka ploča - managerski alat za upravljanje poslovnim operacijama

Član sam uprave poduzeća srednje veličine te se suočavamo s problemom kontrole poslovanja. Naime, poduzeće obavlja veliki broj poslovnih operacija koje je teško nadzirati. Osim toga, gubimo previše vremena na kontrolu pa se ne stignemo baviti strateški važnim pitanjima. Koje rješenje ovog problema možete predložiti?


Pitanje je postavio čitatelj E.I. iz Varaždina, a odgovor daje savjetnica Poslovnog savjetnika, Nataša Rupčić
Odgovor: Suvremena informacijsko-komunikacijska tehnologija omogućila je pravovremeni nadzor nad odvijanjem poslovnih operacije te stoga pravovremeno, ali i prijevremeno reagiranje. Jedan od alata koji to omogućuje je upravljačka ploča. Upravljačka ploča (engl. executive dashboard) je alat koji omogućuje vizualni prikaz rezultata odvijanja poslovnih operacija u realnom vremenu. Upravljačka ploča nastaje korištenjem aplikacijskoga sučelja... (PS/SŠ)

 

Cjelokupni odgovor potražite u broju rujan 2016.  Poslovnog savjetnika. Više na linku....  

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik 

Ukoliko imate pitanje iz područja poreza, prava i/ili radnih odnosa za naše stručnjake, pitanje pošaljite na info@poslovni-savjetnik.com 

Uz pitanje pošaljite nam i broj R1 računa kojeg ste po uplaćenoj pretplati primili od nas. Na najzanimljivija pitanja pretplatnika Poslovnog savjetnika, dat ćemo pisane odgovore u jednom od idućih brojeva Poslovnog savjetnika.

Ukoliko ste pretplatnik Poslovnog savjetnika, pitanje možete postaviti putem telefona u za to predviđeno vrijeme, naši savjetnici rado će vam odmah odgovoriti i riješiti vaše nedoumice iz područja poreza, prava i radnih odnosa. NAPOMENA: savjetnici NE odgovaraju na pitanja iz područja računovodstva, npr. knjiženja u glavnoj knjzi, te na pitanja vezano uz popunjavanje raznih poreznih obrazaca. Na takva pitanja dajemo savjete u okviru pretplate na časopis "Računovodstvo i porezi u praksi".

Call centar možete koristiti dva dana u tjednu, ponedjeljkom i petkom, na posebnom broju telefona uz jedinstveni tajni pretplatnički PIN koji se nalazi na vašem R1 računu za uplaćenu godišnju pretplatu na Poslovni savjetnik.

Više informacija o pretplati na časopis Poslovni savjetnik i načinu korištenja savjetničkih usluga možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742 svakim radnim danom od 8 do 16 sati.
 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox